FAALİYETLERİMİZ

  • PDF

Eğitsel Geziler

Merkezimizde zihinsel ve bedensel engelliler ile yaygın gelişimsel bozukluğu olan bireylere, hazırlanan programlar çerçevesinde verilen kurum içi bireysel ve grup eğitimleri dışında birçok faaliyete de yer verilmektedir. Özellikle günlük yaşam becerilerini geliştirme amaçlı eğitimlerimizi uygulamayla pekiştirmek için çok sayıda gezi düzenlenmektedir. Bu gezilerde öğrencilerimize alışveriş, para üzerini doğru hesaplama, toplu taşım araçlarını bağımsız kullanabilme, trafik kurallarına uyma vb. yetenekler kazandırılır.

Eğitsel amaçlı gezilerimiz sadece yukarıdakilerle sınırlı değildir. Öğrenci ve velilerimize İzmir ve çevresini tanıtma amaçlı, İzmir Büyükşehir Belediyesi ile işbirliği halinde ücretsiz geziler de düzenlemekteyiz.

Aile Eğitimi

Merkezimizde eğitim alan öğrencilerimizin ailelerine, belirli periyotlarla bireysel ya da grup olarak aile eğitimleri verilmektedir. Bu eğitimlerle, çocuklarını herkesten daha iyi tanıyan anne-babalara, çocuğun dil, sosyal ve duygusal gelişimine katkıda bulunma, çocuğuna çeşitli davranış ve bağımsız yaşam becerilerini öğretmelerine ilişkin yeterlilikler kazandırılmaktadır.

Ücretsiz Servis

Öğrencilerimizin ders gün ve saatleri ay başlarında yazılı olarak ailelerine bildirilmektedir. Bu takvime uygun olarak öğrencilerimiz servis aracımızla evlerinden veya okullarından alınarak, yine evlerine veya okullarına ücretsiz olarak bırakılır.



Faaliyetlerimizle ilgili fotoğraflar için tıklayınız…

Sitemizi Paylaşın

Online Sayısı

Şu anda 2 konuk çevrimiçi

Bize Ulaşın

Adres: Vali Rahmi Bey Mh. 139 Sk. No:34 Buca/İZMİR (Buca Karakolu sokağı)
Telefon: 0232 420 09 26
GSM    : 0533 711 03 99
Faks    : 0232 442 28 22
e-posta: info@burcakozelegitim.com